DE BIBLIOTHEEK IN HET HEEMHUIS
Onze kring heeft een groot aantal boeken op de planken staan. Bent u geïnteresseerd welke boeken dit zoal zijn? Op maandagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur is het mogelijk om in het heemhuis geheel vrijblijvend deze boeken in te zien. Er worden geen boeken uitgeleend. Om het u gemakkelijk te maken is een boekenlijst (opgedeeld in 2 delen) samengesteld. Klik op onderstaande links:

Bibliotheek_boekenlijst191130_01          Bibliotheek_boekenlijst191130_02 

                 

Het heemhuis aan de Kerkdijk-Noord 4 (vlakbij de Knoptorenkerk), is geopend op maandag tussen 10.00 en 12.00 uur (met uitzondering van Carnavals-
maandag, 2e Paasdag en 2e Pinksterdag). Dit geldt eveneens voor 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag indien deze op maandag vallen.
Op woensdag- en donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur is het heemhuis óók geopend.
* op woensdag is aanwezig Patrick Sanders (tel. 06 - 51 04 33 36)
* op donderdag is aanwezig Hans Hendriks (tel. 06 - 33 88 89 67.
Wel van tevoren even bellen om uw komst aan te kondigen. Patrick en Hans zijn er NIET altijd.

U kunt vrijblijvend onze uitgebreide documentatie over Sint-Oedenrode raad-
plegen, evenals de fotocollectie en de collectie bid- en gedachtenisprentjes. (zie ook bij de items op deze site). Indien gewenst kunnen - tegen een kleine vergoeding - hiervan kopieën worden gemaakt. Uiteraard worden de bestaande collecties nog steeds digitaal uitgebreid!
Voor het afhalen en betalen van door u bestelde of gewenste artikelen kunt u, eveneens tijdens de openingsuren, terecht in het heemhuis
.......
Alle ingebonden Heemschilden vanaf 1967 zijn óók, evenals de fotoboeken van 'Zus (van der) Kaaij’, geheel vrijblijvend in het heemhuis te raadplegen. Het heem beschikt over de gedigitaliseerde glasnegatieven van deze foto’s, maar het mooie van de fotoboeken zijn wellicht de onderschriften bij de foto’s!