Terug naar Publicaties

Mededelingenblad

Dat het corona virus onze agenda’s behoorlijk heeft verstoord en dat nog steeds doet, zal u als heemlid ongetwijfeld ook hebben ondervonden: géén lezingen, géén andere activiteiten, géén wandelingen met de heem-natuurgroep, [ook geen mededelingenblad], het heemhuis al maandenlang gesloten en dus géén kopjes koffie op maandagochtend en ga zo maar door… Maar gelukkig is er internet en kunnen we via dat medium toch blijven informeren en contact onderhouden!
Zo heeft dhr. Henri van Weert [heemlid] waarschijnlijk óók gedacht.  Hij zou voor onze kring op 17 maart jl. een lezing hebben gehouden over ‘Markante bomen in Rooi’. Helaas! Henri heeft echter inmiddels contact opgenomen met Omroep Meierij en dankzij hun initiatief  is het voor hem toch mogelijk om op een leuke manier een deel van het verhaal te vertellen. In de aflevering ‘Belicht’ die vanaf maandag 09 november jl. elk uur op Omroep Meierij wordt uitgezonden [circa 14 min. over het uur] heeft hij onder de titel ‘Rooise bomen vertellen hun verhaal’, alvast een deel van de informatie mee kunnen nemen. “Hopelijk een voorproefje van wat ik ook nog een keer voor het heem zal vertellen,” aldus Henri van Weert in zijn mail aan het heem.
Een andere mogelijkheid is om via deze link online het verhaal van Henri te bekijken en te beluisteren.
(webmaster ann@)

Cursus Rooilogie – najaar 2017

 

 

 

 

Rooise bomen vertellen hun verhaal…

 

 

 

 

Memo-bestuur200617

Mededelingenblad20_04_digitaal   

Mededelingenblad20_03_digitaal

Mededelingenblad20_02_digitaal

Mededelingenblad20_EXTRAeditie_digitaal

Mededelingenblad20_01_digitaal

…….

 

Tot nader te bepalen datum zijn alle activiteiten van onze kring  (lezingen, activiteiten in het heemhuis) vanwege coronamaatregelen afgelast! [redactie]

Heeft u vragen betreffende lezingen en activiteiten van bepaalde werkgroepen, bv. heem, heem-natuur, archeologie, geschiedenis, social media, redactie Heemschild, redactie en verzending Mededelingenblad of ledenadministratie?

Vragen aan de penningmeester of de webmaster?

Alle contactpersonen met hun gegevens, alsmede het contactformulier voor uw verzoek tot inzage, correctie of verwijdering van uw persoonlijke gegevens of anderszins, kunt u vinden op onze site (beveiligde verbinding). Uw verzoek per post versturen? Ons postadres is Kerkdijk-Noord 4, 5491 AR Sint-Oedenrode